Kalkkimaalin helppous!

Olen aina tykännyt maalata, milloin isompia pintoja ja välillä pienempiä.Talon maalaaminen oli vähän haasteellisempi maalata kun piti roikkua ylhäällä ja välillä hätistellä amppareita pois.Tänä keväänä olen tutustunut kalkkimaaleihin.Niitä saa äänekoskelta Värisilmästä ( koukkuniemestä) ja niitä myydään pienissä 125 ml ja 1 L purkeissa.Värejä löytyy todella paljon ja yksi kerta peittää hyvin.Pohjatöitäkään ei tarvi juurikaan tehdä ja maalata voi lasia, puuta,metallia, klinkkeriä jne.Maalasin ensin metallisen monilokeron ja seuraavaksi pikkupöydän sitten testasin wc lattian minkä myös lakkasin koska lattia on aina kovemmassa käytössä ja on helpompi puhdistaa.Rakkaus kalkkimaaliin on syntynyt.Se myös kuivuu nopeasti eikä juuri haise ja on vesiohenteinen.Todella loistava tuote, testatkaa ihmeessä.Suosittelen.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *