Puuteriroosaa ja aqvaa!

 

Kotimme sai uudet värit jälleen.Keltainen ja pinkki väistyi kun tilalle tuli aqvaa sekä puuteriroosaa.Valkoista pintaa on jonkun verran ja vanhoja ruskeita antiikkikaappeja jokunen niin ei mene ihan lällyks värimaailma.Kodissamme on vain kaksi huonetta sekä iso yhteinen tila missä on keittiö ruokailutiloineen,olkkari ja eteinen niin värit on oltava aika hallittuja.Liukuovi vierashuoneeseen sanelee aina värit kun päällystän siihen aina uuden kankaan nitojalla.Tällä kertaa siinä on vallilan päiväuni kangas.Onnekseni löysin hobbyhallista aqvan värisen ison maton.Tykkään värikkäistä matoista ja toinen pakkomielteeni on valkoiset sohvat,niitä vaihdetaan aika tiuhaan.Samoin tyynyt on yksi lukkarin rakkaus,niitä tuppaa olemaan vähän liiaksikin.Kynttilät on aina osa sisustusta ja kyllä niitä poltankin olipa sitten kesä tai talvi.Tuoreet leikkokukat on myös intohimoni ja kesällä tuon kesäkukkia maljakkoon päivittäin.Seuraava projektini on uusia sohvapöytä.Nykyinen on perunalaatikko minkä olen maalannut   kalkkimaalilla ja mieheni laittoi siihen isot pyörät,olen siihen kyllästynyt ja tahtoisin jonkin matalan tilalle,vielä en ole keksinyt minkälaista.Toki se pitää itse tehdä ( mieheni avustuksella) niinkuin kaikki meidän pöydät on itse tehtyjä.Vanhat matkalaukutkin on kivoja sisustuksessa.Minulla niissä on leluja sekä huiveja ja yksi toimii lampunalusena.Koriste- esineitä olen  karsinut aika minimiin,enimmäkseen on tuikkuja.Taulutkin on varastossa kun ei ole paljon seinäpintaa  mihin laittaa.Yritän ajatella.että vähemmän on enemmän….ainakin tuossa asiassa.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *