Hyvinvointivalmentaja

Nyt rupee vähän jänskättään kun perjantaina alkaa Hyvinvointivalmentaja-koulutus Trainer4your  Jyväskylässä.Mikä kestää tammikuuhun 2018.Onnekseni voin olla normisti putiikilla koska koulutukset on viikonloppuisin ja vain kerta kuukauteen.Toki täytyy etänä varmasti tehdä jotain,luulisin….Odotan kyllä kovasti,että pääsen uuden haasteen eteen ja miten selviän siitä?Olen harrastanut viimeiset 25 vuotta erilajeja aika säännöllisesti.Lajeja on ollut jos vaikka mitä,pyöräily,hiihto,juoksu,sauvakävely,sulkapallo,vesijuoksu,uinti,soutu,kuntosali,avanto,tanssi,lumikenkäily.Kokonaisvaltainen hyvinvointi ravinto-oppeineen olis tavoite.Kun itsekin on jo keski-iän ylittänyt niin jaksamisen kannalta varmasti saan paljon hyvää tietoa.Treenatakin voi niin monin tavoin ja aina ei se hikiliikuntakaan olekkaan parasta.Riittävä uni lienee myös tosi tärkeä jaksamisen kannalta,itselle se on  kaiken a ja o pysyäkseni energisenä ja hyväntuulisena.Joku viisas on sanonut,että koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta.Sitä siis uskominen,ei kun eteenpäin vielä kun on intoa ja reippautta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *