Paris

Tuo muodin mekka,niinhän sitä sanotaan.Olemme käyneet mieheni kanssa useita kymmeniä kertoja Ranskassa,Pariisissa.Jälleen olemme tulossa sieltä ja kirjoitankin tätä koneessa.Tällä kertaa oli hieno ilma sielläkin, hellerajoilla mentiin.Ja kun kyseessä on työreissu niin eipä olisi ihan noin kuuma tarvinnut olla.Pariisissa yövymme yleensä aivan keskustassa ,siis sykkeessä.Olemme samoissa hotelleissa jonkun kerran ja sitten taas tulee halu etsiä eri nurkilta uusia hotelleja.Nytkin oli jälleen meille uusi hotelli,ja tälläkertaa erinomainen,ei minkäänlaista sanomista mistään,päinvastoin oli paljon kehuttavaa esim. siisteys on ihan ykkönen minkä jälkeen sänky ja ennenkaikkea tyyny pitäis olla mahdollisimman litteä minun makuuni.Wifi toimi hyvin ja äänieristeet loistavat,ei kuulunut minkäänlaista ääntä mistään.Aamiainen oli huipputasoa ja mikä parasta puutarhaan pääsi myös nauttimaan aamiaista tai muuten vaan istuskelemaan.Parhautta on myös istuskella illan päätteeksi katukahviloissa ja katsella sitä jatkuvaa ihmisvilinää mikä ei lopu koskaan..Muotia tulee myös seurattua,joskus näkee huippumuodikkaita kun taas hyvinkin ranskalaisia tyyppejä huiveineen. Tuulipukuja ei näy kenenkään päällä ja urheiluvaatteitakin niitä harrastavilla.Kenkähullu kun olen niin kiinnitän aina niihin huomion.Crokseja en ole nähnyt kenelläkään enkä myöskään reiskoja.Tälläkin reissulla osui silmiini paljon tennareita,hopeisia sekä valkoisia kenkiä,hopea pitää otteessaan.Kiinnitin huomioni myös tyylikkäisiin vanhuksiin jotka kävelivät käsi kädessä ja heillä oli myös kauniit asut , ilo oli katsella heitä.Pariisi tuo rakkauden kaupunki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *