Tarinamme

Rakkaus ja intohimo vaatteisiin on minulla aina ollut, ihan pikkutytöstä lähtien.
Vaatekauppa SIRJUS/farkkumyy perustettiin 1999. Ensimmäinen kauppani oli Äänekosken matkahuollossa missä myytiin farkkuja ( levikset, dieselit,haydayt jne) sekä t- paitoja. Muutaman kuukauden päästä keskustassa ( Koskikeskuksessa) vapautui pieni tila ja niin päätettiin vuokrata se  ja samalla laajentaa valikoimaa naistenvaatteisiin ja asusteisiin.

Liiketilat muuttuivat samassa talossa tasaiseen tahtiin,välillä kaatui seinää ja saatiin isompi tila mikä myös ostettiin itsellemme. Kunnes sekään ei riittänyt, haluttiin kokeilla oikein isoa kauppaa ja vuokrattiin 150 neliöinen tila alakerrasta ja vuosi oli silloin 2008. Valikoima kasvoi sillä myyntiin  tuli myös naisten ja miesten päällysvaatteet sekä isommat koot.

Kanta-asiakasiltoja ryhdyimme pitämään ja lukuisia muotinäytöksiä järjestettiin eri tilaisuuksissa. Stailaus kuului palveluihin ja pienet korjaustyöt sekä lahkeiden lyhennykset tehtiin odotellessa. Asiakkaat olivat myös malleina mainoksissa. Tuohon aikaan kokeiltiin myös verkkokauppaa mutta se ei toiminut, ilmeisesti tuotteemme oli liian yksilöllistä ja hintavia, mene ja tiedä!

Vuosi 2012 halusin  jälleen muutosta, ja muutettiin  putiikki tien toiselle puolelle katutasoon missä oli  plussana isot näyteikkunat. Samana vuonna aloimme tuoda muotia  Ranskasta, ja siksi muualta ei enää hankittu juuri mitään. Pariisi kävi tutuksi, kun sielä useita kertoja vuodessa käytiin ostoksilla.

Katutasossa kaupankäyntiä kesti muutaman vuoden ja taas tuli tunne, että sidon itseni liikaa kauppaani, olinhan 6 päivää viikossa putiikilla.
Jälleen oli muutosten aika. Lopetin kivijalkakaupan 2015  ja ajattelin pitäväni vain Pop Up kauppaa. Alkuun olikin mukava käydä messuilla ja eri tapahtumissa joitakin  kertoja vuodessa, mutta sekään ei sitten ollut hyvä pitkällä tähtäimellä.

Vuosi 2016 omat tilamme vapautui ( Koskikeskuksessa) missä oli aiemmin ollut vuokralaisia. Syksyllä tyhjillään ollut Koskikeskus sai uuden elämän ja rupesi täyttymään toimijoista ja niin piti ottaa hattu nöyrästi käteen ja  taas olin into piukeana laittamassa putiikkia itselleni (varmaan jo seitsemäs kerta, huh).

Siitä ISO KIITOS 💙 Miehelleni.

Nyt luulen löytäneeni hyvän rytmin tähän yksinyrittämisen riemuun, kun pidän auki vain arkipäivät ja nekin ovat muutaman tunnin päivässä. Edelleen käymme Ranskassa tukkuostoilla mieheni kanssa. Rakkaus kauniisiin vaatteisiin ja asusteisiin pysyy  niin tiukasti kiinni minussa vielä kaikkien (hullujenkin) kokeilujen jälkeen.

Carpe diem❤

Terkuin Sirkku